China    fabrikant

Beperkt Teeho Optoelectronic Co.,

De globale hoogste rendabele HOOFDleverancier, totale oplossing provider.TEL: +86-33034668

Sales & Support
Vraag een offerte aan
Select Language
English
French
German
Italian
Russian
Spanish
Portuguese
Dutch
Greek
Japanese
Korean
Thuis

Fabriek

Certificaten
China van goede kwaliteit Outdoor reclame Led Display on sales China van goede kwaliteit Outdoor reclame Led Display on sales
U bent de meest professionele geleide vertoningsleverancier in de wereld! wij zouden zakelijke relaties op lange termijn met uw bedrijf willen vestigen!

—— Mr.danniele from italy

U producten hebt een aardig ontwerp en concurrerende prijs, houd ik van het zeer, zal geven u meer orden in de toekomst!

—— Mr.anton form USA

Dank voor uw professionele oplossing van mijn project, de vertoning heeft hoge helderheid en de Diamantkwaliteit, is mcuh dan beter mijn andere leverancier!

—— Ms.Ann from South America

Ik ben online Chatten Nu
Teeho Optoelectronic Co.,Limited
Teeho
Teeho Teeho
1 2 3 4
Productielijn profiel

De massaproduktie verzekert de uniformiteit en de stabiliteit van alle grondstoffen. Door middelintegratie, integreerde comprehensice oplossingen, wij op voorwaarde dat de nadenkendere diensten aan onze klanten met het verzekeren van de productenkwaliteit en vermindert rendabel.

 

Onze vertoningen van productenteeho in de snel uitbreidende Chinese markt tegelijkertijd, heeft naar de internationale markt, en het aandeel van uitvoer die de geleidelijk aan stijgt. (elk van onze producten gingen de certificatie van RoHS/CCC/CE/EMC/ISO over /FCC. De van het LEIDENE verscheidenheid toepassingsproduct is volledig die onderzocht en vervaardigd door ons bedrijf, diversifyion van de productstructuur. Het omvatten: behandel de binnen en openluchtreeks. zulke houden van: 1.rental vertoning; 2.advertizing LEIDENE vertoning; 3.LED TV; 4.full kleuren abnormale vertoning enz.

Contactgegevens
Teeho Optoelectronic Co.,Limited

Tel.:86-0755-33034668

Fax:86-0755-85270591

Contactpersoon: Mr. Gary Xu

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)

Bekijk meer over ons :  Ongeveer ons   Kwaliteitscontrole
Copyright © 2013 - 2019 advertising-led-displays.com. All rights reserved.