China    fabrikant

Beperkt Teeho Optoelectronic Co.,

De globale hoogste rendabele HOOFDleverancier, totale oplossing provider.TEL: +86-33034668

Sales & Support
Vraag een offerte aan
Select Language
English
French
German
Italian
Russian
Spanish
Portuguese
Dutch
Greek
Japanese
Korean
Thuis

Over ons

Certificaten
China van goede kwaliteit Outdoor reclame Led Display on sales China van goede kwaliteit Outdoor reclame Led Display on sales
U bent de meest professionele geleide vertoningsleverancier in de wereld! wij zouden zakelijke relaties op lange termijn met uw bedrijf willen vestigen!

—— Mr.danniele from italy

U producten hebt een aardig ontwerp en concurrerende prijs, houd ik van het zeer, zal geven u meer orden in de toekomst!

—— Mr.anton form USA

Dank voor uw professionele oplossing van mijn project, de vertoning heeft hoge helderheid en de Diamantkwaliteit, is mcuh dan beter mijn andere leverancier!

—— Ms.Ann from South America

Ik ben online Chatten Nu
Teeho Optoelectronic Co.,Limited
1 2 3
Kantoor

Bedrijf Details:

Type Business:Fabrikant
Verdeler/groothandel
Grote Markt:Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken:Teeho
Aantal werknemers:150~200 mensen
Jaarlijkse omzet:US$ 40 miljoen - US$ 50 miljoen
Opgericht Jaar:2008
Export pct:50% - 60%
Teeho Optoelectronic Beperkt Co., één van belangrijke high-tech fabrikant voor geleide vertoning is, leidde verlichting en verwante LEIDENE foto-elektrische techniek. Onze fabriek behandelt een gebied van bijna 10.000 vierkante meter, maandelijks productiebereik aan 8.000 quaremeters van LEIDENE vertoning met 15 van de hoge snelheidssmd reeksen machine.


De massaproduktie verzekert de uniformiteit en de stabiliteit van alle grondstoffen. Door middelintegratie, integreerde comprehensice oplossingen, wij op voorwaarde dat de nadenkendere diensten aan onze klanten met het verzekeren van de productenkwaliteit en vermindert rendabel.


Het „personeel is eerste, zijn de klanten het hoogst“ is de basisfilosofie die we'v aandringend sinds opgerichte Teeho. Ons bedrijfdoel om een team zoals wolfs met capaciteit van leren-georiënteerde, hoge uitvoering, samenhang te bouwen. De bibliotheek was geweest opstelling voor personeels het leren en ontspanning. Wij ook opstellings vrijwilligersteam om ondernemings positieve energie te openbaren.  Hebben het algemene beeld van het bedrijf en de werkomgeving en de positieve energie een groep hoger technologisch team aangetrokken en van de LEIDENE componenten aan het LEIDENE eindproductonderzoek en de ontwikkeling, schaal van de vervaardigings de volledige industrie gevormd.

 

Onze vertoningen van productenteeho in de snel uitbreidende Chinese markt tegelijkertijd, heeft naar de internationale markt, en het aandeel van uitvoer die de geleidelijk aan stijgt. (elk van onze producten gingen de certificatie van RoHS/CCC/CE/EMC/ISO over /FCC. De van het LEIDENE verscheidenheid toepassingsproduct is volledig die onderzocht en vervaardigd door ons bedrijf, diversifyion van de productstructuur. Het omvatten: behandel de binnen en openluchtreeks. zulke houden van: 1.rental vertoning; 2.advertizing LEIDENE vertoning; 3.LED TV; 4.full kleuren abnormale vertoning enz. De producten worden wijd gebruikt in diverse openbare ruimten: zoals commercieel plein, overheidsinstelling, stadions, vervoerfaciliteiten, financiële instellingen, theater, prestatieszaal, enz. Onze producten worden uitgevoerd naar de Verenigde Staten, Europa, Zuidoost-Azië en andere landen, Hong Kong, Taiwan en andere regio's. Met internationale normen van productieproces, controleer strikt productkwaliteit en gewonnen het klanten verenigbare hoge lof.

 

Door de manieren zoals samenwerking met lokale klanten, opstellingsbureaus in lokaal, heeft SungreenLED opstelling een partij van de naverkoopdienst die problemen kan snel oplossen. Voor snelle reactie, klantenprobleem, gepersonaliseerde oplossingen snel om op te lossen. Maak de producten en de diensten op gepersonaliseerde, uitvoerige, lange cyclus, minder tekorten wijzen.

 

Teeho wordt gevestigd in Shiyan-Stad, Baoan-district, Shenzhen. Positieve reactie nationale groene milieubescherming, energiebehoud en het beleid van de emissievermindering in het ontwikkelen van proces. Wij blijven ons op de LEIDENE vertoning concentreren, die de hoogste rendabele van de hoofd wereld leverancier, de oplossing aan de algemene dienst, met de houding van een nieuwe hoge snelheidsontwikkeling in de LEIDENE vertoningsindustrie ernaar streeft te worden.

Contactgegevens
Teeho Optoelectronic Co.,Limited

Tel.:86-0755-33034668

Fax:86-0755-85270591

Contactpersoon: Mr. Gary Xu

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)

Copyright © 2013 - 2019 advertising-led-displays.com. All rights reserved.